Sleutelservice


Sinds 2 januari 2014 hebben wij, naast onze bezigheden met scooters en brommers, ons assortiment uitgebreid met een SLEUTELSERVICE. 

Wij beschikken over een slijpmachine en een freesmachine om de meest voorkomende sleutels voor u te kunnen maken. Ook verzorgen wij het maken van gecertificeerde sleutels. 

Naast de geslepen sleutels voor cilindersloten, fiets-, scooter- en autosleutels hebben wij tevens een ruim assortiment van de zogenaamde KLAVIERSLEUTELS. Dit zijn sleutels die u waarschijnlijk kent als de sleutel voor een poort, binnendeur of bijvoorbeeld strandhuisje. Er bestaan hoofdzakelijk lange en korte klaviersleutels en wij beschikken hoofdzakelijk over klaviersleutels van het merk NEMEF.

In de loop van dit jaar zal het assortiment worden uitgebreid met verschillende typen sloten en toebehoren. Ook kettingsloten, hangsloten, schijfremsloten en fietssloten vindt u bij ons .

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een helder advies op maat: als u een nieuw slot wilt monteren, waar moet u op letten en rekening mee houden. Kunt u sleutels, voor het door u gekozen slot, makkelijk bijbestellen (want dit geldt niet voor alle sloten, afhankelijk van het merk). Wilt u, in verband met diefstalpreventie, een gecertificeerd slot . . . en hoe werkt dat?

Voor iedere situatie een goed slot op maat . . . . . .