Nieuws  .  .  .

Een deel van ons interieur is aangepast om meer ruimte te maken voor sloten en accessoires. Zoals we al eerder hebben aangegeven, zal in de komende tijd het assortiment van sleutels, sloten en accessoires nog verder worden uitgebreid. U vindt bij ons diverse sloten in verschillende prijsklassen

 

Naast ons gebruikelijke assortiment ketting– en schijfremsloten voor brommers cq. scooters, hebben wij inmiddels ook kabelsloten voor fietsen en toebehoren, zoals bijvoorbeeld muur- / grondankers op voorraad.

Is uw fietsslot kapot en aan vervanging toe? In onze winkel vindt u ook fietssloten in verschillende merken en prijsklassen. Wij verkopen onder andere kwalitatief hoogstaande merken zoals ABUS en AXA, maar ook sloten van andere merken.

 

 

Daarnaast vindt u bij ons ook een selectie van diverse deur– en cilindersloten van het kwaliteitsmerk NEMEF. Ook losse cilindersloten zijn bij ons verkrijgbaar. Voor alle NEMEF-sloten geldt natuurlijk dat de sleutels hiervoor altijd (tegen betaling) bij te bestellen cq. extra verkrijgbaar zijn.