Nieuws  .  .  .

Een deel van ons interieur is aangepast om meer ruimte te maken voor sloten en accessoires. Zoals we al eerder hebben aangegeven, zal in de komende tijd het assortiment van sleutels, sloten en accessoires nog verder worden uitgebreid. U vindt bij ons diverse sloten in verschillende prijsklassen

 

Naast ons gebruikelijke assortiment ketting– en schijfremsloten voor brommers cq. scooters, hebben wij inmiddels ook kabelsloten voor fietsen en toebehoren, zoals bijvoorbeeld muur- / grondankers op voorraad.

Is uw fietsslot kapot en aan vervanging toe? In onze winkel vindt u ook fietssloten in verschillende merken en prijsklassen. Wij verkopen onder andere kwalitatief hoogstaande merken zoals ABUS en AXA, maar ook sloten van andere merken.

 

 

Daarnaast vindt u bij ons ook een selectie van diverse deur– en cilindersloten van het kwaliteitsmerk NEMEF. Ook losse cilindersloten zijn bij ons verkrijgbaar. Voor alle NEMEF-sloten geldt natuurlijk dat de sleutels hiervoor altijd (tegen betaling) bij te bestellen cq. extra verkrijgbaar zijn.

Tekstvak: FINANCIERINGSMOGELIJKHEID . . . . . . . 

Soms heb je van die periodes dat alles tegelijk kapot gaat, vooral als dit net niet uitkomt!
Dat zijn van die momenten waar je echt niet op zit te wachten. Als dan ook nog je scooter het begeeft of die reparatie duurder uit gaat vallen dan dat de scooter waard is : fijn, ggrrrrrr.

Wat nu?  . . .   even geen “CASH” om deze problemen te verhelpen, maar je hebt wel die “CASH” nodig  om die “CASH” te gaan verdienen. 

Bij VAN KEMPEN . . . Fun on wheels kun je een financiering afsluiten om deze tijdelijke problemen op te lossen.
“GELD LENEN KOST GELD” , hoor ik u denken.  JA, inderdaad.  Als iemand u tijdelijk geld leent of  voorschiet is het logisch dat u daar rente over betaald en dat er gekeken wordt of u dit terug kunt betalen. 

Zo’n financiering is een tijdelijke oplossing en geeft u dan net even die financiële ruimte , die u op die korte termijn nodig hebt.  
Wilt u meer informatie hierover? Stap gerust bij ons binnen om de mogelijkheden voor u te bespreken . . .  
Wij helpen u graag.

Tekstvak: OOK WIJ HOUDEN VOORJAARS SCHOONMAAK . . . . .
HET GEBEURT WEL EENS DAT ER ONDERDELEN BESTELD WORDEN, MAAR NOOIT OPGEHAALD WORDEN. OOK GAAN BEPAALDE MERKEN CQ. ONDERDELEN  “UIT”. . . . . 
TIJD VOOR EEN GROTE VOORJAARS SCHOONMAAK IN ONS MAGAZIJN ! 

LEUKE AANBIEDINGEN, NOG LEUKERE PRIJZEN, OP = OP EN RUILEN OF TERUGBRENGEN DOEN WE, VOOR DEZE ARTIKELEN,  NIET AAN.

Deze artikelen vindt u in de pagina “Aanbieding / opruiming” en wordt zeer regelmatig aangevuld en ververst.