Wie zijn wij?

Wie / wat is  . . . . . . . .VAN KEMPEN . . . . . . .  Fun on Wheels

 

VAN KEMPEN . . . Fun on Wheels is voortgekomen uit enerzijds de liefde voor de motorcross en anderzijds een uit de hand gelopen hobby, namelijk old-timer bromfietsen/motoren.

Na vele jaren sleutelen, motortechniek en “verzamelen” werd in 1994 de hobby omgezet in een heus bedrijf, wat zich vooral op liefhebbers beurzen richtte. Het Autotron, Vehikel en evenementen zoals in de Zeelandhallen of op kleinere schaal  de locale Puch-club werden vaak bezocht.

In 2004 werd besloten om een “vaste stek” te zoeken en belandde VAN KEMPEN . . . Fun on Wheels in de Kanaalstraat in Oost-Souburg. De Zundapp’s, Solexen, Saxonettes, Puch MV’s en andere oldtimers werden echter verruild voor de meer hedendaagse brommers/scooters zoals de Piaggio’s, Vespa’s, Yamaha’s, Peugeots, Tomossen en diverse andere merken.

Over de naam hoefde niet lang nagedacht te worden: de gemotoriseerde 2-wielerwereld is “Fun”. Voor diegene die snel en goedkoop naar het werk wil, voor diegene die lekker relaxed rond wil toeren en voor diegene die er zijn/haar sport van maakt.

 

VAN KEMPEN . . . Fun on Wheels verkoopt nieuwe en 2e hands brommers/scooters en ruilt eventueel ook 2e hands brommers/scooters in.

Wij doen onderhoud, service en reparaties, (indien nodig) schade-expertise en sinds kort ook een sleutelservice.

Verder zijn er vele onderdelen uit voorraad leverbaar en wat we niet hebben is op korte termijn te bestellen en dus leverbaar. Natuurlijk hebben we ook accessoires zoals helmen, handschoenen, sloten, topkoffers en motorcross benodigdheden. Wij hebben ook een ruim assortiment oliën voor verschillende toepassingen. Tevens beschikt VAN KEMPEN . . . Fun on Wheels over een ophaalservice als uw brommer/scooter niet meer rijdbaar is.

Nieuwsgierig geworden naar ons? Kom eens vrijblijvend langs . . . . .