Onderhoud & Reparatie

ONDERHOUD VAN UW BROMMER OF SCOOTER

 

Veel mensen onderschatten het belang van het goed onderhouden van hun brommer of scooter. Vooral als de brommer of scooter uw dagelijkse vervoer is, is een goed en regelmatig onderhoud van groot belang. Goed en regelmatig onderhoud zorgt voor meer rijcomfort, veiligheid en uiteindelijk voor minder reparatie– en afschrijvingskosten. Bij intensief en/of dagelijks gebruik is het raadzaam om minimaal twee maal per jaar uw brommer of scooter een onderhoudsbeurt te laten geven. VAN KEMPEN . . . fun on wheels geeft u graag een eerlijk en passend advies voor het juiste onderhoud.

VAN KEMPEN . . . fun on wheels helpt u graag bij het onderhouden van uw brommer of scooter. Bij een onderhoudsbeurt wordt u tweewieler geheel nagelopen en waar nodig worden onderdelen schoongemaakt, gesmeerd, gesteld of vervangen. Zo blijft uw brommer of scooter betrouwbaar en in een optimale conditie en kunt u vertrouwd “de weg op”.

 

REPARATIE VAN UW BROMMER OF SCOOTER

 

Niets is vervelender dan een kapotte of onveilige brommer of scooter, helemaal als het uw dagelijkse vervoersmiddel is en u afhankelijk bent van uw brommer of scooter. Voor vrijwel alle gangbare merken brommer en scooters kan VAN KEMPEN . . . fun on wheels u helpen. Of het nu gaat om een lekke band, het vervangen van een lamp, het verversen van de olie of het reviseren van een motorblok; VAN KEMPEN . . . fun on wheels voert vrijwel alle werkzaamheden uit die nodig zijn om uw tweewieler in topconditie te maken en te houden.

Voor korte en simpele reparaties, waarbij u meestal gelijk geholpen kunt worden, vragen wij u toch om eerst even te bellen voor u langs rijdt. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen. Bij deze reparaties moet u denken aan bijvoorbeeld het proppen van een lekke band, het vervangen van een band (indien u het wiel zelf meebrengt) of het plaatsen van een nieuwe accu.

Voor korte reparaties, zoals het vervangen van banden, remblokken, lampen, het plaatsen van een topkoffer of windscherm, kunt u het beste even bellen om een afspraak te maken. Ook voor de grotere reparaties en onderhoudsbeurten dient u een afspraak te maken. Vooral als u uw brommer of scooter maar een hele korte periode kunt missen, is het verstandig om deze op een vaste datum “in te plannen”.

Bij elke reparatie controleren wij bij VAN KEMPEN . . . fun on wheels GRATIS voor u de bandenspanning en het oliepeil van de motor!

Indien er vooraf geen prijsopgave mogelijk is, houden wij u, tijdens de reparatie, duidelijk op de hoogte over de werkzaamheden, de te vervangen onderdelen en de kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U kunt uw tweewieler langs brengen in de onze werkplaats in Oost-Souburg, maar bent u even niet in staat om uw brommer of scooter te brengen en/of te halen? Geen probleem! VAN KEMPEN . . . fun on wheels haalt de tweewieler bij u op en eventueel wordt deze ook weer netjes thuis bij u afgeleverd. Als u gebruik wilt maken van de ophaalservice, dan horen wij graag van te voren of de brommer of scooter is voorzien van een windscherm of topkoffer. Voor het ophalen (en eventueel terugbrengen) van uw voertuig hanteren wij vaste prijzen; vraag er naar als u een afspraak wilt maken.

 

SCHADE-EXPERTISE VAN UW BROMMER OF SCOOTER

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje; of het nu uw fout is of van de tegenpartij.

VAN KEMPEN . . . fun on wheels helpt u graag bij de afhandeling en reparatie van de schade. Denk hierbij aan het ophalen van uw brommer of scooter, bemiddeling met de verzekering en hun schade-expert en het herstellen van uw voertuig of het vinden van een passende oplossing. Wij voeren schadereparaties uit voor alle verzekeringsmaatschappijen. Voor het opmaken van een schaderapport, wat u nodig hebt voor zowel de schade-expert als ook voor de verzekering, vragen wij een vast tarief van € 50,00.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op . . .  wij helpen u graag verder!