2e hands scooters & brommers

VAN  KEMPEN     . . . . .    Fun on Wheels

Alle 2e hands scooters en brommers, die wij te koop aanbieden, zijn vooraf door ons nagekeken. Op brommers en scooters met een verkoopbedrag van meer dan € 500,00 heeft u 3 maanden garantie op het motorische gedeelte. Op brommers/scooter met een lagere aankoopwaarde kunnen wij u geen garantie aanbieden.

Wordt verwacht :

Er worden regelmatig brommers cq. scooters bij ons ingeruild. Van deze brommers/scooters is al bij ons bekend dat zij   “binnen komen”. Zij moeten dan nog wel worden nagekeken voor verkoop. Deze brommers/scooters vindt u onder deze kolom  “ Wordt verwacht ”.

* Peugeot Viva City, snorscooter

* TGB303 RS, snorscooter

* Peugeot Speedfight, bromscooter

De prijs van de te verwachten brommers/scooters is pas bekend nadat ze door ons zijn nagekeken.

2e HANDS : TOT € 1000,--2e HANDS : BOVEN € 1000,--

Een zo goed als nieuwe Sym Mio in de kleur mat antraciet/wit. Deze leuke retro scooter is een compacte stadscooter die, door de 4-takt uitvoering, ook geschikt is voor de wat grotere afstanden. Er staat nog geen 500 km. “ op de teller”. Doordat deze scooter niet zo kolossaal is, is hij goed handelbaar in wat kleinere schuren/garages en voor wat kleinere personen. Het is een 25 km. snorscooter dus u bent niet verplicht een helm te dragen. Ook bij deze scooter heeft u in feite een nieuwe scooter (die amper ingereen is) voor een hele leuke prijs . . . De vraagprijs voor deze scooter is € 1450,00.

 

Nog geen afbeelding
beschikbaar